餐厅: 大家食
资讯:

2015-06-28 1124 浏览
由于小妹超级钟意食面, 所以又去左我个御用饭堂"大家食"喇...依度选择都吾少, 一定揾到一款岩你口味蕃茄鸡蛋牛肉手搅面趁热饮口汤, 不算油腻茄蓉和蛋丝的汤料味道好夹, 茄蛋带酸甜, 蛋丝和牛肉都好滑, 牛肉应该用上肥牛所以唔会鞋口面的份量很多, 面条亦好有嚼头, 还附上满满的韮菜和芽菜, 很perfect 猪颈肉南瓜面汤底味道较淡, 但猪颈肉够香口惹味, 面条亦有淡淡的南瓜味, 感觉唔错韮菜饺子煎得个外层香脆得黎唔肥腻, 非常抵赞只只饺子都真材实料大大只其实以这个价钱, 环境服务合格, 食物味道和份量多都算合理

依度选择都吾少, 一定揾到一款岩你口味

蕃茄鸡蛋牛肉手搅面
趁热饮口汤, 不算油腻

猪颈肉南瓜面

韮菜饺子
煎得个外层香脆得黎唔肥腻, 非常抵赞
只只饺子都真材实料大大只

其实以这个价钱, 环境服务合格, 食物味道和份量多都算合理