餐厅: 小老板 (華凱大廈)
资讯:

2019-03-28 2613 浏览
公司附近有间小店,专卖锅贴,生煎包,担担面等等.... 通常一到月尾果段时间我都会Lunch Time 帮衬!因为佢够平,而且又几好食,堪称穷人恩物!所以中午好多中学生同打工仔排长龙。我无试哂佢全店既食物种类,但每次都系点果几款!担担面做胆,再配锅贴/生煎包。如你大食,饱到傻都系30-40蚊左右。我自己就比较钟意食锅贴,一来太多人点,去货快,所以有不断新鲜出炉,以$12/4饭黎讲,食2份就可当一餐。平靓正!生煎包都好食既,但比锅贴饱啰,话哂人地都真系包黎既!担担面呢,$16/碗黎讲,平就一定啦!味道方面正正路路,唔系难食,但唔好预系惊为天人既味道啰!作为穷人粮尾恩物,佢都值90分以上!佢地真系即叫即制嫁~
!所以中午好多中学生同打工仔排长龙。

饱到傻都系30-40蚊左右。

!生煎包都好食既,但比锅贴饱啰,话哂人地都真系包黎既!

作为穷人粮尾恩物,佢都值90分以上!佢地真系即叫即制嫁~
担担面
煎锅贴