2017-07-30
<麻痺鸡🐥🌶 真系够哂麻痺够哂好味>😋大埔美食众多 打边炉鸡煲更加系有好多 , 呢间喺仁兴街既麻痺鸡🐥 食既系任食边炉 拣一个锅底 有唔同鸡煲🐥 鱼煲 🐟猪骨煲等等 🐷每一个都唔同价钱 然后就可以任点打边炉食材 2 小时 🍴麻痺鸡 正宗重庆鸡煲 158蚊 一位 用住明火炉烧住瓦煲 🍲有葱花辣椒 麻子 洋葱 翠肉瓜 薯仔🌶🥔🌰等材料 闻到都觉得肚饿 😀 鸡肉味道同我食大陆既重庆鸡煲好似,干身够入味, 辣得黎够香够惹味 🌶🐥😀食到甘上下就可以加汤打边炉 , 众多材料任叫肉类 有肥牛 滑牛 腩片 鸡子 牛柏叶 鱼腩 水鱿鱼 炸鱼皮等 🐷🐔🐥🐦🐟饺类有鱼皮饺 韭菜饺 芝士厨师肠 各种丸类 好多款😁😍豆面类 . 豆卜 薯粉 豆腐 鸡蛋 🥚时蔬 各种菜类 芋丝 莲藕 粟米 木耳 菇 🌽🥕🥒🍆仲可以任点凉伴系列 好似 黄金皮蛋 海哲丝 青瓜 等等 超抵食😃除左抵食外 每一种材料虽然系任点 但味道一d都唔hea 😃 重点系麻辣汤唔会越煲越淡 味道仍然keep住香浓!😀如果想点更靓既料可以加钱点 手切牛 🐂豚肉🐷 带子 广岛蚝等。 我就点左 🍴58 蚊6 只既生蚝 口感爽滑新鲜😃 🍴4
🍴麻痺鸡 正宗重庆鸡煲 158蚊 一位
食到甘上下就可以加汤打边炉 , 众多材料任叫
饺类有鱼皮饺 韭菜饺 芝士厨师肠 各种丸类 好多款😁😍
豆面类 . 豆卜 薯粉 豆腐 鸡蛋 🥚
时蔬 各种菜类 芋丝 莲藕 粟米 木耳 菇 🌽🥕🥒🍆
我就点左
🍴58 蚊6 只既生蚝 口感爽滑新鲜😃
🍴48 蚊既即炸脆响玲 即炸够哂香脆 吸尽辣汤汁 推介!😃
另外 每位加15 蚊可以任饮青岛纯生 抵饮🍻🍺
食店够哂抵食 味道又唔差, 绝对系大埔区打边炉既好选拣!😃
Score 平均分 <7.8/10>
Taste 味道:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Present 外观:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Decor&Hygiene 环境衞生:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Value for $ 性价比:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Service 服务:👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
~~~~~~~~~~~~~
Address地址
#麻痺鸡
大埔仁兴街59 号地下
~~~~~~~~~~~~~