其实平时行开都见到好多后生食佢既小丸子,但每次想食都已经食饱饱,今日难得放假,又经过,忍唔住要试下龙与凤估唔到真系冇另我同老公失望铺头应该系由2夫妻经营,男既负责整小丸子,女既负责收钱整格仔饼可能因为系啲学生放学既原因,我同老公排队等左一阵队先落到单,我地叫左$20@9粒小丸子,睇到佢做法同平时出面食唔同。小丸子烧完就放落油到炸,我同老公睇到就o晒咀,心谂:肯定好油好难食,有啲失望好喇,姐姐夹左小丸子后就加酱,加紫菜,貌相其实真系好唔错,粒粒金黄色咁好喇,我地揾左张枱坐低就食,哗,真系一个字。冇谂过炸过之后仲比平既小丸子好味,外皮炸过后变得好脆,但里面一啲都唔会油,小丸子啲粉同料既比例刚刚好,食落口感同味道都一流。个酱汁再加埋紫菜味道同小丸子的味道十分配合我地2个人食晒9粒,都已经好饱饱喇~一次会试埋佢个格仔饼

估唔到真系冇另我同老公失望

好喇,我地揾左张枱坐低就食,哗,真系一个字
我地2个人食晒9粒,都已经好饱饱喇~
一次会试埋佢个格仔饼
小丸子