餐厅: can‧teen (世紀廣場)
资讯:

2023-02-13 19 浏览
快靓正又抵又好味嘅美心can.teen,系兰桂坊𠮶边开咗新分店,已经系全港第4间分店啦~系附近返工食个平靓正lunch, 或者OT take 个break 食个健康惹味小菜/特色泰式炒饭船河,然后再继续搏杀就啱晒~❤️皇牌黯然销魂饭 㶶边叉烧微微焦香,叉烧软嫩,肥瘦均匀,煎到脆边半熟太阳蛋,蛋汁流埋饭+叉烧酱汁+豉油,一啖有齐唔同层次嘅口感味道,一试难忘好高质🧡泰式菠萝海鲜炒饭 泰式 assemble 系列之一,好大碟份量十足,炒到粒分明又唔太油腻,以快餐店嚟讲味道偏清淡,感觉好健康~仲配埋焗酿蟹盖,鲜甜好味💛泰式辣肉碎炒饭 睇落已经觉得炒得好靓仔,同样都系好大碟,微微辣又香又惹味,配料有肉碎+豆角+蛋丝等等,好丰富~