餐厅: 四哥車仔麵
资讯:

2021-08-01 60 浏览
红磡宝其利街小巴站附近开左间新嘅车仔面铺,够晒方便,紧系即刻去支持下啦!估唔到$37三𩠌车仔面咁经济实惠嘅事系香港仲存在,三𩠌仲要唔限$9/$11/$13类别嘅𩠌~新张期间车仔面套餐/饭餐/捞一丁餐仲送冷/热饮品!我叫左通菜、五香牛肚、香茅猪扒,沙嗲汁汤底,加$2转薯粉。大大碗各款𩠌嘅份量都唔吝啬,通菜好新鲜好嫩,牛肚都几爽,沙嗲汁彻底mix入清汤后惹味又唔太咸。如果薯粉再硬身少少就更好~饮埋送嘅冻柠茶走甜简直爽呀,唔洗$40就落到楼!同事试左泰式海南鸡捞一丁,个combo好得意但听闻好似咸左d。呢个新铺性价比几高,而且地点便利,order出得都快,系唔错嘅quick lunch之选!

三𩠌车仔面

泰式海南鸡捞一丁