餐厅: 大快活
资讯:

2019-06-07 258 浏览
因为男朋友学车同练车嘅关系,我地成日都会黎青衣,因为夜晚嘅时候人少车少,又容易揾位练泊车。呢日练车后,我地同埋另一个朋友就去食野,美景呢度嘅餐厅多数都系做早午餐,因为附近有ive 学生,夜晚大多数都关铺。我地唔想行咁远,谂住食完可以练多阵车,见大快活未关,就入去食喇。餐厅少人,容易揾位,而且落单叫餐过程2-3分钟,基本上落完单再揾位都唔迟。落完单收银会比个感应器,放系枱上就有人会送餐,唔洗自己去排队拎野食。什扒铁板餐(烧汁)+迷你粟米饭+热柠茶$56蜜味烧脾肉燥饭+热柠茶$45脆爆豚皇饭(日式咖喱汁)$47+大绿茶$8最欣赏系个什扒,咩都有,$56价钱但咁嘅份量系超抵嘅!相信黎紧我地都会继续帮衬😋

什扒铁板餐(烧汁)+迷你粟米饭+热柠茶$56

蜜味烧脾肉燥饭+热柠茶$45

脆爆豚皇饭(日式咖喱汁)$47+大绿茶$8

最欣赏系个什扒,咩都有,$56价钱但咁嘅份量系超抵嘅!

相信黎紧我地都会继续帮衬😋