2024-06-28 26 浏览
呢一间位于旺角嘅泰国餐厅,味道好味得黎,价钱又唔贵,餐厅环境仲几干净企理添,我哋今次叫咗佢哋嘅二人套餐,只系$399就可以食到前菜🥗、咖喱🍛、汤🥣、甜品🍨同埋饮品🧋啦!整体平过去九龙城食唔少㗎!🈹🈹🈹佢哋嘅$399二人套餐,一共包咗七款嘢食,包括烧猪颈肉沙律🐷、冬阴功汤🥘、黄咖喱杂菜配蒜蓉包🍛🥖、生虾刺身🦐、小食拼盘🍢、甜品两件🍨、两杯饮品🍹,系咪超级丰富呢?😋😋其中我觉得有三个𩠌,我都好推介嘅,包括系佢哋嘅冬阴功汤🥘,调味啱啱好好适合香港人,唔会过酸或者过油!杂菜黄咖喱🍛味道非常香浓,配埋蒜蓉包真系冇得输呀!另外烧猪颈肉沙律🥗酸酸甜甜好Refreshing,而且好足料入面好多猪颈肉啊!❤️间餐厅性价比真系好高,又好好食!推介大家经过旺角记得试吓!

间餐厅性价比真系好高,又好好食!推介大家经过旺角记得试吓!