2022-09-30
难得佐敦有间又唔贵又好食嘅越南野,真系好开心!重点好好食😗入到去又好有越南风味,有草帽灯,同一阵阵香草味都几fresh!不过店舖面积唔算好大,大家要坐得逼啲,但为咗食好野唔紧要😙6点左右已经爆场,仲要不停有外卖单!都几夸张🤣牛莱了河粉 $72好齐全!!有生牛肉,牛腩,牛筋,牛丸,仲有牛𦟌🥰食肉兽之选!!当中个牛丸同牛筋系我最钟意食😚超juicy一咬啲汁爆哂,系外面好少食到咁好食!份量十足👍🏼越莱经典捞檬 $66一上菜,我可以用震撼黎形容🙈劲多配料,有香茅猪扒,猪颈肉,牛肉,份量相当足!而且有啲配菜,令成碗檬好colourful食得好开心!超抵食!蒜香牛油鸡翼(3只) $26系超好食!卖相亦都好有风味,啱打卡!食到牛油味,而且佢炸粉一啲都唔厚,脆卜卜,系必食之选!我个人觉得系so far食过最好食嘅牛油鸡翼😍
牛莱了河粉 $72
越莱经典捞檬 $66