2025-01-23
「猪脚姜半份配汤饺」套餐($85)汤饺(韭菜鲜肉饺)一份有八只,份量十足。饺子皮唔厚而韭菜鲜肉馅几饱满,肉汁丰富,鲜味十足,咬落去仲有弹牙嘅口感,果然系每日新鲜制作嘅手工饺。汤头饮得出系唔同啲!问过真系老火汤,冇味精,仲系用大地鱼、粉葛等煲出黎👍🏻🤩猪脚姜 (半份) – 暖身滋味,怀旧经典**猪脚煮得够腍,姜醋汤头带有浓郁嘅酸甜同好少辣味,容易入口,温暖又滋补。半份嘅份量啱啱好🤤冻五花茶自家制,欣赏。饮完都觉得几舒服,清甜解腻,帮到手清润喉咙。自助吧枱 估唔到有自助吧枱,酸萝卜、花生同萝卜条都好开胃,花生香脆带咸味,萝卜都好爽脆🫰结论🫰足料好味🫰几多选择,除咗猪脚姜仲有饭类,应该每日有优惠,门口有个牌写住其中一个饭送老火汤,白饭任食添🙊好味度:8.5/10回头度:9/10 (想试芫荽饺😍)🎡餐厅资料餐厅名称:全记云饺餐厅地址:深水埗汝州街199号地舖
汤饺(韭菜鲜肉饺)
猪脚姜 (半份) – 暖身滋味,怀旧经典**
冻五花茶
自家制,欣赏。饮完都觉得几舒服,清甜解腻,帮到手清润喉咙。
自助吧枱
结论
🫰足料好味
好味度:8.5/10
回头度:9/10 (想试芫荽饺😍)
🎡餐厅资料
餐厅名称:全记云饺