2020-10-05 2718 浏览
——————偷懒左一排终于update 下😈🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟#锅心粥底火锅 呢间超级推荐👍🏻$198一位免加一每日嘅海鲜都唔同 睇下个日咩新鲜就比咩你 我个日就有蟹、鲍鱼、蚬等等....#自选配料方面 超推荐大家叫 #鸡骨丸 佢系将鸡软骨同埋鸡肉打成肉丸 有口感又弹性 食得过#美国肥牛 又系要叫 我地个日食嘅牛系几靓 油花同肉嘅比例刚好 —————————————食到咁上下佢就会比粟米芋头同南瓜粒 加入个粥底再整烂佢 咁兜粥就会变到好绵 同提鲜左 ☄️要注意嘅一点呢间餐厅著重食番原味所以冇咩调味 重口味人士就要自己再加调味料喇~ ⚡️环境:2.5/5(地方唔大 有啲逼⚡️食物:4/5⚡️服务:4/5(侍应态度唔错#winfat#winfat佐敦 —————————————-锅心粥底火锅 (佐敦)佐敦德成街1-5号康源阁地下A-B舖锅心粥底火锅 (大围)大围积存街18号地下锅心粥底火锅 (元朗)元朗安宁路38号世宙第三座地下23号舖锅心粥底火锅 (北角)北角和富道96-110号侨裕大厦地下1号舖
——————
偷懒左一排终于update 下😈
🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟
#锅心粥底火锅 呢间超级推荐👍🏻
$198一位免加一
⚡️食物:4/5
⚡️服务:4/5(侍应态度唔错
锅心粥底火锅 (佐敦)
佐敦德成街1-5号康源阁地下A-B舖
锅心粥底火锅 (大围)
大围积存街18号地下
锅心粥底火锅 (元朗)
元朗安宁路38号世宙第三座地下23号舖
锅心粥底火锅 (北角)
北角和富道96-110号侨裕大厦地下1号舖