2017-03-21
CEO曾几何时系我地头就黎俾我唱到烂哂上年装修到今年都有成大半年终于上个月重开番上个礼拜去完旅行落机癫到即刻仆黎唱k装修完地方阔落左 K Buffet选择都几多一样有生蚝有刺身有寿司熟食都好多款式 仲keep住不断refill仲有炸物 睇住师傅不断上粉不断炸完全无停过手 所以啲炸物系热辣辣既不过我唔好炸物 所以无食生蚝每次限攞两只几大只 几新鲜 海鲜仲有蟹脚 虾 青口 螺熟食热辣辣 炒粉面饭鸡牛猪羊鸭鱼乜都有可惜眼阔肚窄 食唔到好多仲有一档系专烧牛柳豚肉羊架带子同蚝次次都俾人秒杀 系有酒店水准既 几好食尤其个豚肉好有惊喜烧到啱啱好 好嫩滑好juicy隔离个乳猪饭我就觉得麻麻地海底椰炖鸡汤 足料羊架 烧到啱啱好配埋薄荷酱食 一流!椰汁炖燕窝又系好好饮 饮落好顺口好舒服甜品柜 每次限攞三件都几多款 又系会keep住refill最好食系cheesecake 好后悔无食多几件呀木糠布甸同炖蛋都几好食 其他就一般心太软会出4轮 每次出8个排哂队等 又系一出炉即刻俾人抢哂一切朱古力浆即刻涌出黎 香浓之中带微微甘苦 连埋伴碟既cream一齐食可以中和甜腻有水准啊!连埋加一$285/位 抵到烂啦仲可以
就黎俾我唱到烂哂
上年装修到今年都有成大半年
终于上个月重开番
上个礼拜去完旅行落机癫到即刻仆黎唱k
装修完地方阔落左
K Buffet选择都几多
一样有生蚝有刺身有寿司
熟食都好多款式 仲keep住不断refill 仲有炸物 睇住师傅不断上粉不断炸
完全无停过手 所以啲炸物系热辣辣既
不过我唔好炸物 所以无食 生蚝每次限攞两只
几大只 几新鲜 海鲜仲有蟹脚 虾 青口 螺 熟食热辣辣 炒粉面饭鸡牛猪羊鸭鱼乜都有
可惜眼阔肚窄 食唔到好多 仲有一档系专烧牛柳豚肉羊架带子同蚝
次次都俾人秒杀 系有酒店水准既 几好食
尤其个豚肉好有惊喜
烧到啱啱好 好嫩滑好juicy
隔离个乳猪饭我就觉得麻麻地 海底椰炖鸡汤 足料 羊架 烧到啱啱好
配埋薄荷酱食 一流!
椰汁炖燕窝又系好好饮
饮落好顺口好舒服 甜品柜 每次限攞三件
都几多款 又系会keep住refill
最好食系cheesecake 好后悔无食多几件呀
木糠布甸同炖蛋都几好食 其他就一般 心太软会出4轮 每次出8个 排哂队等 又系一出炉即刻俾人抢哂
一切朱古力浆即刻涌出黎
香浓之中带微微甘苦
连埋伴碟既cream一齐食可以中和甜腻
有水准啊! 连埋加一$285/位 抵到烂啦
仲可以唱到天光
不过第二日要番工 12点几就走人lu~