2007-04-19
上星期6因事一早去左观塘, 经过佢楼下既时候佢张传单吸引左去试~ 起初只系想叫一个个餐, 不过上到去睇左佢D野食, 加埋价钱又好平, 结果拣左自助餐~D亚姐个个都好好人, 又有笑容, 又话哂俾我哋知边度有D乜野野食拎, GOOD GOOD GOOD!!!个炉有得烧烤同打边炉2用, 不过细左少少, 如果4个人去一定唔够位烧, 哈哈~~食物种类都算多, 因为我系帮衬中午自助餐, 所以要求唔好咁高喇~~1. 有冷盘(酸菜, 酸萝白等韩式前菜)2. 热食: 菜, 春卷, 咖哩角等小食3. 有少少SUSHI, 不过都系简单款式4. 打边炉食物: 菜, 狮子狗鱼旦, 丸类等等5. 烧烤食物: 肠仔, 猪肉, 鸡翼, 金沙骨, "由"鱼等等6, 甜品: 有D乜糕物糕, 系冻食既, 雪糕, 又有啫喱等等7. 饮哈, 除左茶, 重有豆浆<--呢个几好饮, 五花茶, 酸梅汤食物OK, 又平, 而且服务好, 都算唔错~~
1. 有冷盘(酸菜, 酸萝白等韩式前菜)
2. 热食: 菜, 春卷, 咖哩角等小食
3. 有少少SUSHI, 不过都系简单款式
4. 打边炉食物: 菜, 狮子狗鱼旦, 丸类等等
食物OK, 又平, 而且服务好, 都算唔错~~