2024-09-23
最近睇过条ig reels见到大排档做任食?! 连忙search下喺边度, 原来系好耐之前有fd带过我去食, 一直都想再去嘅新肥泉, *是日留肚😂*今晚终于齐脚黎食.•$288@见menu其实同平时散叫嘅大排档菜色一样, 佢写住份量系例牌, 所以我地4个真系perfect, 我觉得最正系连砂锅煲都包喺任食menu呢! 每人每转可以嗌2款劲开心.•沙嗲金菇肥牛煲浓浓沙嗲味, 滚住上桌!! 足料地超多块肥牛, 而且肥牛块块厚切, 索满沙嗲汁, 我觉得最赞一定系每一箸都好多粉丝同金菇, 好好食.•黄金有机茄子必叫x100之: 好邪恶, 好好食, 茄子大大件, 每件都被薄薄而劲脆嘅咸蛋黄酱包住, 然后大滚油炸起, 推介!•菠萝拔丝咕噜肉大排档style咕噜肉正a, 钟意同菠萝🍍, 灯笼椒, 洋葱炒起黎酸酸甜甜嘅味道, 好开胃呀.•椒盐鸡软骨好大碟鸡软骨!! 每一粒均匀地包住一层薄薄椒盐味道炸浆超级惹味.•哗!! 任食仲有2款啤酒拣, 可乐, 雪碧, 忌廉, 芬达… 大红袍茶, 水实在太抵食了😍, 食食下, 吹下水, 大家都觉得90分钟超满足!
沙嗲金菇肥牛煲
黄金有机茄子