餐厅: 極尚大喜屋 (銅鑼灣廣場一期)
资讯:

是咁的,年三十晚公司皇恩浩荡咁早放,所以同亲爱的黎试下优惠价的放题,5点半入座系会平,所以就一于lunch唔食咁饱,留肚黎呢餐中国人传统始终团年应该系中菜,所以今日唔算好多人,岩岩好俾我周围行下睇有咩食。呢度落单系扫QR code,同以前用纸笔划已经好唔同,都有限时你几时可以再落单,免得有人划太多浪费食物点讲都好,黎得呢度一定系刺身行头!有我爱的油甘鱼,味道好鲜!而带子、虾同三文鱼都唔错!有清酒试,但唔知系咩吟酿,无写,纯粹可以试!寿司细细件可以一啖食落口!而且仲可以浅尝!好好味!个人好喜欢烧左口鱼!入口即溶!穴子寿司都好特别!炖汤好好味!姬松茸的味道出晒!加上食咁多生冷野,即刻饮返碗暖胃酸菜鱼锅系贪得意先叫其实真系麻麻地...串烧鸡翼同鸡软骨系我至爱好香!乌冬弹牙,唔会因为冻左就痴实晒麻酱份量刚刚好!最喜欢鳗鱼!一入口油脂同鳗鱼汁就必出黎!好满足!呢碟系出面熟食bar台夹,可能肉太多,突然觉得菜心好食!豉椒炒蚬,蚬肉都多,但个汁太杰...蒜香牛肉粒好好食,牛肉好淋,好有蒜味!

点讲都好,黎得呢度一定系刺身行头!有我爱的油甘鱼
,味道好鲜!而带子、虾同三文鱼都唔错!
刺身

有清酒试,但唔知系咩吟酿,无写,纯粹可以试!
冻清酒

寿司细细件
寿司
寿司

炖汤

酸菜鱼锅系贪得意先叫
其实真系麻麻地...
酸菜鱼锅

串烧鸡翼同鸡软骨系我至爱
好香!
鸡软骨  鸡翼

乌冬弹牙,唔会因为冻左就痴实晒
麻酱份量刚刚好!
冷乌冬

最喜欢鳗鱼!一入口油脂同鳗鱼汁就必出黎!好满足!

烧鳗鱼

呢碟系出面熟食bar台夹,可能肉太多,突然觉得菜心好食!

青菜  鸡翼  蒸鱼

豉椒炒蚬
,蚬肉都多,但个汁太杰...
炒蚬

蒜香牛肉粒好好食,牛肉好淋,好有蒜味!

蒜香牛柳粒