2019-05-04
6点到左,哩个钟数d打工仔未番到黎所以直入唔使等位,地方有点隐蔽够宁静,啱静儿同大雄。坐左系度,年青人即刻递上本青春餐牌,点解青春?斋睇菜名都够你睇几个字,有念过度过先会有,够哂念头。名讲完唔会剧透俾你地知,因为份heart值得你拎上手慢慢睇。价钱平均$150左右1个餐,预算出到黎应该会有心机既个种野食。点左2样 森山有黑头菇天使,呵day劈佛C2杯饮品,紫薯smoothie, 姜古力啡,最后做埋VIP会员❗️顺滑紫薯,超微甜,哩只啱我,唔似出面d波霸咁重口味。唔重,姜&猪沟出黎刚刚好,有微苦,未必个个女仔啱森山大道个朋友,黑头天使,条面包好脆,好似刚开盒打开拎出黎食个只。只黑头都几鲜,菇味够厚,咬落去有汁,唔错。芝士唔系一吹就无既尘埃,系有重量个只一片片既,味道好够,唔会太咸,天使18岁卜卜脆。有烟肉,粗短肠,茄豆,乳酪等等,好多种口感加埋一齐,啱哂女仔胃口细细又钟意食几个𩠌。我最钟意个几粒红色妃子,分散落在4角,好似画一般既相框。会唔会再去?哩个问题好重要❗️俾钱时做埋了 "VIP"
点左2样 森山有黑头菇天使,呵day劈佛C
2杯饮品,紫薯smoothie, 姜古力啡
,最后做埋VIP会员❗️
顺滑紫薯
顺滑紫薯,超微甜,哩只啱我,唔似出面d波霸咁重口味。
姜猪啡
唔重,姜&猪沟出黎刚刚好,有微苦,未必个个女仔啱
森山有黑头天使
只黑头都几鲜,菇味够厚,咬落去有汁,唔错。
呵day劈佛C
会唔会再去?哩个问题好重要❗️
俾钱时做埋了 "VIP"