2021-11-25 153 浏览
同妈咪去沙田行街,行到攰就揾间甜品店食下野,见到幸せのパンケーキ就入去试下。.1️⃣热朱古力班戟配自家制谷物HKD922️⃣热红茶 HKD18.味道 ★ ★ ★ ☆ ☆等左20分钟,终于等到班戟パンケーキ😍朱古力酱暖暖的,唔会好甜好腻,唔会feel sickening 👍🏼班戟梳乎厘我觉得唔够空气感,但都松软既,配上泡沫忌廉,口感再rich d,忌廉重牛奶既奶油香味。我系日本食过幸せのパンケーキ,的确系好食d,不过沙田呢间分店整得算唔错。佢仲有咸班戟梳乎厘拣,下次可以一试。.环境 ★ ★ ★ ★ ☆好chill既地方,有梳化座,又有d特色既打卡墙。佢厨房系玻璃窗隔住,睇到师傅整パンケーキ,日本分店都系咁。佢有自助bar,可以自己斟水、拎餐具餐巾。.服务 ★ ★ ★ ☆ ☆店员都态度良好。.价钱 ★ ★ ★ ☆ ☆其实价钱有d贵,始终佢未做到好似日本店咁咁好食🤔
1️⃣热朱古力班戟配自家制谷物HKD92
2️⃣热红茶 HKD18
味道 ★ ★ ★ ☆ ☆
等左20分钟,终于等到班戟パンケーキ😍

环境 ★ ★ ★ ★ ☆
服务 ★ ★ ★ ☆ ☆
店员都态度良好。
价钱 ★ ★ ★ ☆ ☆
其实价钱有d贵,始终佢未做到好似日本店咁咁好食🤔