2018-04-12
系网上忽然见到好多人介绍呢间野,,男朋友知港女通常都钟意食紫薯,专程入去试下呢间野。如果怕等位既,可能唔太适合你,我前后去左两次,平均都等15分钟或以上。但如果你等得既,绝对值得嫁!我拣左「紫薯窝夫」,男朋友就食「焦糖脆脆花生酱甜奶鲜忌廉窝夫」,两个都冇令人失望。紫薯窝夫口味比较清淡,我最欣赏佢上面D紫薯薄片,增加口感之余,味道亦比较出色。钟意食紫薯既不妨一试。至于焦糖脆脆花生酱甜奶鲜忌廉窝夫,好甜,佢好甜,真系好甜。(好重要所以讲3次)男朋友一食就停唔到口,因为佢好钟意食格仔饼,冇错,佢个味同格仔饼真系好似,但佢比格仔饼更甜更脆。焦糖脆脆份量好多,配埋花生酱,食完要减好耐肥先得。如果好钟意甜野,一定要叫呢个,绝对令你食到好饱好满足!总括黎讲,呢次甜品系我近来食过觉得最好食既,价钱虽然唔平,但系好值得!
但如果你等得既,绝对值得嫁!
钟意食紫薯既不妨一试。
如果好钟意甜野,一定要叫呢个,绝对令你食到好饱好满足!