2018-10-21 510 浏览
终于都唔驶去日本,系香港都已经可以食到日本人气Pancake店 😍😍😍餐厅开左差品多一个月,但到而家为止,都仲系好多人排队捧场,搅到就算唔好甜品既我,都好想试一次系咩滋味😋😋今日,我同老公已经谂住朝早去食,10点半左右去到,都要等成1个钟先入得😭😭坐位有分室内同室外,而且可以好清楚睇到pancake 制作过程😍除左有甜pancake之外,仲有咸pancake,不过11点几时时候、咸pancake已经卖哂🤦🏿‍♀️🤦🏿‍♀️我就叫左幸福pancake,而老公就食朱古力香蕉pancake。朱古力香蕉pancake香浓既朱古力酱,加上幼滑既香蕉,配埋鲜滑既忌廉,味道非常夹,而且,朱古力酱配埋pancake食又唔会太甜👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾幸福pancake 识食一定系食原味,pancake厚厚的,但好有空气感,食落有阵松软有蛋香味,pancake 本身唔算甜,加上麦芦卡蜂蜜牛油同焦糖浆,甜度岩岩好👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾👍🏾
终于都唔驶去日本,系香港都已经可以食到
日本人气Pancake店 [幸せのパンケーキ A Happy Pancake]😍😍😍

幸福pancake
幸福pancake