2017-09-17 446 浏览
星期六下午入到元朗,出闸行左几分钟就到!一直想试下呢间,但佢晚餐太贵啦,今日见到下午套餐不太贵,只比平日午餐贵$8。间铺装修好靓,播住音乐令人好放松男友叫左套餐三色丼,三文鱼立鱼油甘鱼都好肥美,正啊!配菜份量都好多,个乌冬特别正,个汤底鲜甜我就单点左三文鱼海胆丼,加左$18转套餐,小食八爪鱼竟然有5只咁多,个沙律汁酸酸地配上甜甜芒果同蟹子,几秒就比我清晒 三文鱼好肥美,鱼子份量好多好鲜甜,海胆相比下逊色,不够鲜甜有点苦但也可接受。个丼饭份量都几多,女仔黎讲我算大食,但都食唔晒,因为个餐真系太丰富啦!加$18都值得架! 全餐最唔得系个面鼓汤,只有海带,如果有菇/豆腐会好d!下次一定要再食佢嘅午餐
间铺装修好靓,播住音乐令人好放松

下次一定要再食佢嘅午餐
三色丼套餐