2020-09-03 487 浏览
话说之前系日本食过呢间原宿表参道人气松软梳乎厘班戟店 一直都好难忘望穿秋水 「幸福班戟」终于都黎左香港喇!一于去试试!佢地个menu甜同咸既班戟都有 任君选择 迎合到唔同人既口味 岩晒女仔带男朋友黎食 自己食甜 男朋友就食咸班戟  又或者share黎食 咁就唔怕男朋友因为冇咸野落肚而诈晒型啦!落完order就乖乖地坐低等部机响 好日式呀!先黎两杯饮品 饮品选择都几多 我地拣左橙汁同埋咖啡 大概因为系即叫即整 所以等候时间会长少少 不过唔紧要啦 边饮边等由于我地两个都未食lunch 所以大家都选择左咸班戟当午餐 我地分别叫左三文鱼牛油果芝士慕丝班戟同埋全麦班戟配 芝士蘑菇奄列三文鱼牛油果芝士慕丝班戟 采用既系全麦班戟 呢个食材既组合感觉几健康 口感亦非常丰富全麦班戟配 芝士蘑菇奄列 切开奄列会有热辣辣既流心芝士涌出黎 配上自家制既酱汁 好好味班戟既口感好松软 亦好香麦味同牛油味听讲佢地既食材均黎自日本 亦会安排员工到日本受训 所以味道同系日本食真系完全一样嫁!黎个大合照先而且佢地仲荣获新假期必吃食店2020大奖 信心既保证!价钱都同同类型餐厅差唔多下次想再黎试下呢度既甜班戟呀!等我试完再
望穿秋水 「幸福班戟」终于都黎左香港喇!一于去试试!

落完order就乖乖地坐低等部机响 好日式呀!
同埋
班戟既口感好松软 亦好香麦味同牛油味
黎个大合照先
而且佢地仲荣获新假期必吃食店2020大奖 信心既保证!
价钱都同同类型餐厅差唔多

下次想再黎试下呢度既甜班戟呀!等我试完再同大家分享!
用餐时段
全麦班戟配 芝士蘑菇奄列
  • 全麦班戟配 芝士蘑菇奄列,