2024-08-16 232 浏览
Wow 倒数嘅3个月幸福呢4年 真系唔简单开头果几点 都好少出街食饭宜家小可爱大个左好多要带佢见识多d 先得所以 适逢暑假 要把握时间 带佢周围去但因为宜家陀住6个月嘅小baby唔可以飞但又想食下唔同国家嘅野念完又念,计完又计 今日朋友推荐我 黎食韩烧。。哈哈哈。。。终于可以享乐下啦因为 呢间系亲子餐厅有个play house今日小可爱食野特别快因为食包就可以去 波波池🎪🎪今次个波波超吸精 入得呢间餐厅 就一定会玩因为个波波池系门口今次一入餐厅小可爱 就想一支箭冲去啦⛹🏻‍♀️⛹🏻‍♀️⛹🏻‍♀️⛹🏻‍♀️但妈咪系度 当日要食左野先有得去玩啦几次秒速食左d 饭 就去玩波波池啦之后妈咪就可安心韩烧🥓🍖🍤🍢今次真系食得好安心因为我地可以坐系隔离 安心韩烧小可爱就安心系入面玩另外 我想讲 呢度都系有人帮我地烧 佢地常日烧开睇住佢烧 真系好享乐1️⃣来 唔会怕自己烧唔熟✅2️⃣来 自己可以望住小可爱✅不过 大家如果黎 记得早d 同埋约,📍留个靓位 可以望到波波池 因为佢私隐度比较高 每张大枱 都有个独立嘅空间🏚️🏚️🏚️所以唔系好多位可以望到波波池今次 我唔可以食韩国酱油虾🦐🦐🦐呢个 好可惜等我生完再黎过我试下呢
Wow 倒数嘅3个月幸福

但因为宜家陀住6个月嘅小baby
唔可以飞
但又想食下唔同国家嘅野

念完又念,计完又计
今日朋友推荐我 黎食韩烧。。哈哈哈。。。终于可以享乐下啦
因为 呢间系亲子餐厅
有个play house