2023-05-30 699 浏览
今晚点左个上汤龙虾🦞伊面龙虾超新鲜,肉好嫩好厚,咬落去果阵鲜龙虾味爆出个口度真系一试难忘。伊面上枱果下,哗一声,真系劲大碟,实行一定食到你饱嘅地步,店员仲好亲切会拎只龙虾俾你selfie先,然后再新鲜整完上枱,今时今日食个饭有觉得好窝心温暖,就真系喺鸿记我先揾到。第二味系斑球炒芥兰,斑球好厚身,一啲都唔腥,炒得劲香,有九黄、西芹呢啲配菜,好鲜嘅味道!芥兰又完全唔苦唔鞋口,垫底索汁无得输,两个人极速系咁食,停唔到口!第三味系金银蒜蒸扇贝,粉丝铺喺底索味,果两个蒜汁香到久久不能忘怀,扇贝亦唔细,好淋好甜好鲜味!呢餐真系食得好幸福,新鲜同甜美同大份!基本上两个人系足够有余,店员亲切友善,吃得好舒心好幸福!
今晚点左个上汤龙虾🦞伊面

2023-05-30