2021-11-03 151 浏览
《Lonely Paisley》深水埗这间都bookmark左好耐,但一直末有时间去,因为土耳其餐枱喺中午都需要Walk-in,先到先得😅所以要就到12点前到先确定自己可以坐到😂舖内色彩缤纷,末开始叫野食大家既电话已经好忙😂净系商议叫咩都已经用左唔少时间<土耳其全日早餐配土耳其茶>人气之选💛相信大部份人都会叫这个,因为太有特色,事实的确系好特别既🤗有个好似煎堆既饱分左做五份,系配4个酱(杏甫、蕃茄酱、Jam同唔记得😅)再配三种芝士🧀味道真系好得意既,我最喜欢系成块午餐肉咁既芝士,佢个口感好似咸既鸡胸肉🤣爽爽地既口感,佢配有杯土耳其茶同蜂蜜棒比你自己较甜度,而且土耳其茶系可以无限添饮🥰<墨西哥三重芝士鸡肉饀饼>🌮表面平平无奇 ,但我觉得好好食🤗入面饀料好丰富,配埋佢个四川酱辣辣地好正🥰推荐🥰<土耳其开心果千层酥>甜品系列,原来系冻食既❄上层既酥酥系好味既,中层有好多开心果碎,但底层比较甜,好似有好多糖浆既感觉,个人黎讲就觉得一般 ,但有特色都可以一试😛<Mocha Latte>不错,抹茶味好浓🍵鲜奶都好够冻只系饮品系列需时比较耐,真系要时间充裕先可以点🌟整体系推荐既,店员全部好有礼貌客人
《Lonely Paisley》深水埗

<土耳其全日早餐配土耳其茶>

人气之选💛相信大部份人都会叫这个,
因为太有特色,事实的确系好特别既🤗

<墨西哥三重芝士鸡肉饀饼>🌮

表面平平无奇 ,但我觉得好好食🤗
入面饀料好丰富,配埋佢个四川酱辣辣地好正🥰推荐🥰

<土耳其开心果千层酥>

土耳其开心果千层酥

<Mocha Latte>

不错,抹茶味好浓🍵鲜奶都好够冻
只系饮品系列需时比较耐,真系要时间充裕先可以点

Mocha Latte

🌟整体系推荐既,店员全部好有礼貌
客人离开后消毒都做得好足,由落单到上菜佢地都细心讲解🥰