2020-11-23
Cafe走水泥风~设计几特别☺️🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ· Matcha Cheesecake $50﹟食到有抹茶既味道, 带点回甘, 甜度不太高, 同时又会食到芝士味, 食食下食到阵酸酸地苦苦地既味🤔质感都系软滑的, creamy既口感, 强烈建议大家要share食!!因为自己食一件再加埋杯饮品真系会济😂🍰ᴅᴇssᴇʀᴛ· Earl Grey Cheesecake $50﹟有别于平时芝士蛋糕既形状, 依到芝士蛋糕既presentation系一片片, 形状似由面包切出黎咁HAHA🙊食落伯爵茶味都够出, 带点甜, 口感细致幼滑🥰🥤ᴅʀɪɴᴋ· Iced Matcha Latte $55﹟饮品既渐层好靓, 有点像富士山的感觉🏔饮落抹茶同奶味平衡得唔错🤩抹茶味都真系香浓, 有回甘, 几顺滑, 不过如果价钱可以经济实惠d就好啦🤑同场加映切芝士蛋糕, 都咪话唔治愈🤭🤭
🥤ᴅʀɪɴᴋ· Iced Matcha Latte $55
同场加映切芝士蛋糕, 都咪话唔治愈🤭🤭