2009-05-12 56 浏览
见到咁多好评,一于试下lunch buffet,比较平嘛.有恒生咭只系$198仲有welcome drink.一去到,比左个面包篮+一碟鱼子酱.我本人好钟意食面包,所以都食左大半,面包质地好"软属", good!鱼子酱就冇咩食到,因为我唔食既,真系side晒!出去拿热盘,但选择真系唔多呀!算啦~lee度系sell"贵精不贵多"~热盘质数一般!天妇罗,铁板烧,刺身and shusi系order既,唔驶出去拿~我觉得好味呀,一来系即叫即做,一定热辣辣,味道都算好呀!刺身好新鲜!甜品方面选择又系唔多~雪糕就得两款:绿茶同士多啤梨~甜品质素都系一般!生蚝唔知.因为我同我个fd都唔食既~总括黎讲,我觉得值得一试,环境真系好高级,另外有d食物又可以order,唔驶自己拿,会让人有一种好悠闲好relax既感觉~但你问我会唔会再黎,就真系未必wor,因为食物选择真系太少(对于lunch buffet而言)~

生蚝唔知.因为我同我个fd都唔食既~

面包篮
天妇罗同刺身