2018-12-21 664 浏览
一直都以为呢间店只有串烧吃,直至同事同我讲系有午市套餐先走去试下,自从试过一次后就完全不能自拔,基本上每日午餐都会到这间吃。作为午市套餐有成22款其实算唔错,不论佢味道如何,诚意可加,因为有饭同UDON等等可以简!而且平均30-40元,价钱唔算贵啦! 我地呢班打工仔,一生一世为钱币做奴隶好彩个套餐有面鼓汤/绿茶送既,面鼓汤唔会死咸,对于平时冇咩汤水既我系一个小确幸,仲要比埋葱粒你睇到,真系算系咁上下。主角日式烧汁牛肉饭到左啦,青椒同洋葱炒牛肉再配上溢出既烧汁,望落都知好味呀~青椒咬落仲系脆身,好怕放左好耐焧晒既个D咁。烧汁甜甜地,少少咸,其实真系唔错! 香港人最钟意汁捞饭,个汁已经系正野!

2018-12-20
  • 日式烧汁牛肉饭