2021-10-28
好耐无落bar饮野,酒吧餐厅更加耐无去今日去左荃湾一间我觉得几好食既餐厅西班牙白芦笋田园沙律 $108呢个沙律我第一次食,佢入面有羽衣甘蓝同埋红菜头,呢两样我平时都未食过,但原来呢两样除咗健康之余味道都唔错,令我迟啲食沙律菜会拣羽衣甘蓝。风干肠火腿薄饼 $128平时唔系好食肠仔同埋火腿嘅我,竟然对呢个Pizza觉得好好食,一黎到好香。开头食落去啲火腿唔会话好咸,我钟意食,而且个薄饼有好多芝士,批又好脆,岩我口味。德国咸猪手 $198开头惊佢好大份,份量啱啱好唔会好多,仲要面头系劲香脆嘅皮。啲肉好淋又唔会好油腻,一定要连埋啲皮一齐食先好好食。Passionate Kiss $78呢样Cocktail个杯好靓呀,个味好易入口,最紧要佢有pineapple。Happy ending $58我都想有happy ending,饮完会唔会开心啲?都系有pineapple,好饮。
今日去左荃湾一间我觉得几好食既餐厅
西班牙白芦笋田园沙律 $108