印象中岩岩开嘅时候要排队 今日星期日唔洗排队之余仲有午餐拣 Let's go💃 🥟自家制烧饺子(8只)配酱油拉面 $98🐙章鱼烧(本日饺子+$10)(8只)配担担捞面 $98 原味饺子皮薄香脆 馅料有白菜韭菜猪肉 味道平均 正常日式饺子 唔错🥰章鱼烧饺子几特别 真系好似食章鱼烧咁😂 枱头有介绍调较饺子醋嘅黄金比例 佢嘅豉油比较淡口 个人觉得两个配搭食落差唔多😗 拉面捞面都系同一款面 面条粗身 咬落弹牙💯耐咗都无变腍👍 两碗嘅芽菜都有稍为煮过 无草青味🫶酱油拉面汤底几清 怕食拉面嘅我都唔抗拒 连汤食唔错😌担担捞面 酱汁香浓 加埋辣椒油 好香🤩 连埋花生一齐食 比拉面多咗一种口感😋 评分 (🌕🌕🌗:正常)性价比:🌕🌕🌗🌑🌑味道:🌕🌕🌕🌕🌑服务:🌕🌑🌑🌑🌑价钱:🌕🌕🌕🌕🌑卖相:🌕🌕🌕🌕🌑环境:🌕🌕🌕🌕🌑结论: 整体黎讲几好味 8只饺子加面 面份量偏细 女仔食 岩岩好 如果无午餐就唔太化算🧐而服务态度真系有待改善😶‍🌫️ 加一服务费会畀得开心啲🥹 ⛺Gyoza AnD📍中环威灵顿街76号高层地舖 🔖🧲

🥟自家制烧饺子(8只)配酱油拉面 $98
🐙章鱼烧(本日饺子+$10)(8只)配担担捞面 $98

章鱼烧饺子几特别 真系好似食章鱼烧咁😂

酱油拉面汤底几清 怕食拉面嘅我都唔抗拒 连汤食唔错😌

评分 (🌕🌕🌗:正常)
性价比:🌕🌕🌗🌑🌑
味道:🌕🌕🌕🌕🌑