2014-04-14 1678 浏览
今日同朋友去左依到依饭,咁好彩有得坐卡位,好舒服,因为唔洗同其他人迫。一黎就有个头盘,最钟意就系个酸萝卜丝,酸酸地非常醒胃,其他都系正常水准,首先讲下个猪颈肉,几新鲜无咩点调味,加埋个口感好爽,唔错,之后个鸡肉肠都系正野,我非常之钟意依D野,佢个鸡肉好香,亦有番香肠既味道,非常好食,另外个羊架真是系十分美味,本身已经腌得唔错,好香,而且个味唔会盖过羊本身既味,肉够嫩,食两件都唔够,带子好大粒,不过烧完又唔会点缩,带子连汁一齐食,鲜甜到,又够爽口 依餐真系十分之满意, 价钱公道,另外服务都非常唔错,好醒目,又唔会黑你面,要求都做到,加埋D野食味道真系好好,好钟意,好满意既一餐。