2007-01-25 9 浏览
十二月廿三日晚听完音乐会打算揾野食, 都唔知食咩好, 平时lunch成日都系附近食饭, 唔想放假出到黎又系食番果D野, 我话去亚士厘道, 但黎到又唔知食咩好. 见到呢间野新开, 于是是是但但就入佐去, 我地叫佐个蚬肉意粉, XO酱虾球菠菜面, 马碲沙清心丸, 同芒果奶皇丸. 呢度D野真系几好食, 食完之后心情都好番少少. 尤其是个芒果奶皇丸好好食, 虽然好贵, $21得三小粒, 但食过之后好似上瘾咁, 想心思思返黎再食过.不过呢度既服务有待改善啰, 净系叫斟水都要叫四次先至真系有人埋黎斟, 真系完全唔掂. 同埋D座位鬼咁窄, 行都行唔到咁济. 虽然呢度D野系好食, 但如果服务质素同环境唔改善下既话, 就算几好食D人都未必会返黎帮衬.