2018-09-14
有日经过见到间好pinky n fansy 既餐厅,就同💁🏻♂️ try try ,本身对食物质素无咩期望,点知又5错vo餐牌系咁多,我地叫左个2人set 同2杯嘢饮try try 够哂pinky 喇,个波最靓完全系俾大家打卡既首先我地叫左个餐汤,都足料,不过小小咸左d南瓜沙律,个南瓜好淋,整得几好,个source 酸酸甜甜,不错叫左2杯fansy drinks ,girlboss soda ,一定一定要mix d cream 先好饮,佢下底系有jelly,因为就咁饮下𠮶层会有药水味,沟埋cream 就几好味💁🏻♂️𠮶杯提子soda ,无咩特别首先嚟左个一口牛,又几好食,5勒,7成熟到,个粟米好甜好食小番小小油就perfect 喇太多嘢,can’t take it all ,仲叫左个海鲜pizza ,个人认为pizza 麻麻,个海鲜系蟹柳, d d 鱿鱼咁依个carbonara 犀利,本身谂住一定中伏,点知好食,个pink 系无味既,加上佢个流,心蛋,好食仲叫左个lobster cheese chicken wing ,劲好食注意,得2只,不过系新鲜炸既,热辣辣,调味刚刚好,好好食总括
餐牌系咁多,我地叫左个2人set 同2杯嘢饮try try
够哂pinky 喇,个波最靓
完全系俾大家打卡既
首先我地叫左个餐汤,都足料,不过小小咸左d
💁🏻♂️𠮶杯提子soda ,无咩特别
总括嚟讲,平日夜晚,如果同35知己谈心,八卦,打卡,依度arm 哂,有用餐时间1个半钟哦,take photos 要快手点,嘢食都好食,坐得舒服,几好