2014-02-20 594 浏览
有次经过见到以为yomama卖埋热狗, 原来系share台櫈. 有日夜晚就试左. 好耐冇食sauerkaut, 就叫左个 new york.夜晚冇乜人, 即叫即整. 几分钟搞掂. 等时发觉成间舖连埋tray都好干净. 赞~热狗唔系好大, 男仔一定至少食两只先饱. 食落第一个感觉就系咸. 唔知系洋葱的酱多得滞定系个sauerkaut根本冇味, 总之就冇乜酸味.  不过料多, 肠同个包都好好. 肠皮薄而脆, 肉味都够. 包属软身, 虽然食时有点狼狈, 但味道不错.总结: 睇埋size, 索价$29实在唔平. 不过金钟其实都冇乜平野选择. 见香港都唔多热狗店. 勉强卑个笑你啦.