2003-09-15 9 浏览
我去过维园个间,d人好nice,可能我有叫野饮gwa,态度好好之余,又会定时定候帮你斟野饮,收碟整野都会唔该前唔该后,都几好呀......野食呢...buffet个边普通啦(不过都唔系太差),厨师拎黎既会好食d,尤其是个又脆芝士又够溶既芝士肠,不过烧菠萝味道太淡,个人不是太喜欢。甜品呢...d生果都ok啦,同埋实在太饱了,我试埋个tiramisu就投降,虽然普通,但都唔系太难食既。讲真$98任食仲有咁多种类俾你拣,算系咁啦。环境初初都几好(我坐室外),但跟住一到peak hr个阵,人一多就觉得d位好逼,anyway d侍应既态度始终如一无发"蚊憎",值得一赞!再加埋由室内走出黎既两位结他友唱生日歌(隔离台)搞气氛,都叫做补番数啦!不过对某d顾客唔系咁满意,我记得有一台10个人的,次次d厨师拎野食过佢地都要左好大抽,有一次仲成串bbq肉要晒,搞到其他人无得夹,仲要佢起一副得戚的样子同埋食净好多野,实在过份!!