2023-06-23
好耐冇食过法国菜 见咁耐冇食过 又想食下佢地既可丽饼 今次就食呢间法国菜做午餐啦 午餐时间都几多人 差唔多坐满 餐牌有好多选择 有全日早餐 法式多士 班尼迪蛋 意粉 汉堡包 意大利饭 扒类 我地叫左两个主菜 一个甜品 落单既时候揾左个著白色衫带眼镜既女人落单 个女人好劲 我地叫既野佢写都唔洗写低 乜佢真系会记到?点知真系落错左我地叫左一个Odelice早午餐 拣左要温泉蛋同埋烟肉烤肉肠 黎到既时候个温泉蛋变左系炒蛋 不过唔紧要 我地都废事换黎换去 照食算 个早午餐正正常常 冇乜特别 系个炒蛋炒得老左啲 有啲难食 另外仲叫左个澳洲M4+牛胸腹排 拣左七成熟 卖相不错 牛胸腹排有五小块 肉质呈粉红色 但食落有啲干同有啲鞋 冇肉汁 但薯条就炸到好香脆好好味呢两个set会跟埋汤或者饮品 我地拣左一汤一饮品 今日餐汤系鸡肉杂菜汤 好香杂菜汤味 入面仲好足料 好好味 另外 饮品叫左杯冻柠茶 正正常常我地差唔多食晒个主菜个阵就叫左个店员帮我地起埋个甜品 岩岩落单个阵讲左甜品后起 叫完起甜品一阵 另一位店员就埋黎问我地系咪叫甜品 我地就话头先已经落左 店员就话冇落到单 咁都唔紧要 咪即刻再落返单咪得
我地差唔多食晒个主菜个阵就叫左个店员帮我地起埋个甜品 岩岩落单个阵讲左甜品后起 叫完起甜品一阵 另一位店员就埋黎问我地系咪叫甜品 我地就话头先已经落左 店员就话冇落到单 咁都唔紧要 咪即刻再落返单咪得 反正都系即刻整 其实记唔到既咪写低佢啰 又记唔到 又落错单 又落漏野
甜品好快就到 拣左海盐焦糖酱 朱古力酱 杏仁片配云呢拿雪糕既可丽饼 卖相不错 味道偏甜 块皮好似太薄 食落冇乜口感
整体黎讲 食物正常 冇乜特别 价钱合理 服务不错 希望下次唔好再错单同漏单
鸡肉杂菜汤
冻柠茶