2023-07-18
❤️Amuse Bouche芝士油条配烟熏鲱鱼鱼子酱呢粒波波上面嘅鱼子酱咸咸香香好好味,细细粒好开胃,又唔会话好肥腻。❤️Starter - 50 month Iberico Jamon.伊比利亚火腿呢一种火腿,其实系专为亚洲人而设,因为我哋唔喜欢太咸嘅食品,所以佢哋转左方法减少咗盐嘅用量去制作。相对上要比平时用多几倍嘅时间去做腌制架。我自己都真系觉得我平时食开𠮶啲咁咸,好容易入口。❤️Mediterranean Blue Fin Tuna Belly , Applewood Smoke 苹果木烟熏地中海蓝旗吞拿鱼,识落口真系多咗一浸好香嘅苹果木味,我自己觉得咁样食嘅吞拿鱼好似特别啲。❤️Korean 1++ Ribeye.韩国 1++ 牛肋眼另外仲有一个香菜油醋汁嘅沙律,我自己觉得好好味!牛肉就配搭咗搭配左喜马拉雅盐,呈现粉粉嫩嫩嘅颜色❤️ japanese sea snails日本海蜗牛配香草奶油平时法式焗田螺就食得多,利用咁样嘅煮饭,就真系第一次,都几好食!而且香草味好出。整体来讲我觉得价钱同质素成正比,餐厅嘅环境都唔错,我同老公都食得好满足。
芝士油条配烟熏鲱鱼鱼子酱
呢粒波波上面嘅鱼子酱咸咸香香好好味,细细粒好开胃,又唔会话好肥腻。 ❤️Starter - 50 month Iberico Jamon.
伊比利亚火腿
呢一种火腿,其实系专为亚洲人而设,因为我哋唔喜欢太咸嘅食品,所以佢哋转左方法减少咗盐嘅用量去制作。相对上要比平时用多几倍嘅时间去做腌制架。我自己都真系觉得我平时食开𠮶啲咁咸,好容易入口。 ❤️Mediterranean Blue Fin Tuna Belly , Applewood Smoke
苹果木烟熏地中海蓝旗吞拿鱼,识落口真系多咗一浸好香嘅苹果木味,我自己觉得咁样食嘅吞拿鱼好似特别啲。 ❤️Korean 1++ Ribeye.
韩国 1++ 牛肋眼
另外仲有一个香菜油醋汁嘅沙律,我自己觉得好好味!牛肉就配搭咗搭配左喜马拉雅盐,呈现粉粉嫩嫩嘅颜色 ❤️ japanese sea snails
日本海蜗牛配香草奶油
平时法式焗田螺就食得多,利用咁样嘅煮饭,就真系第一次,都几好食!而且香草味好出。 整体来讲我觉得价钱同质素成正比,餐厅嘅环境都唔错,我同老公都食得好满足。