2014-07-05 6262 浏览
今日黎到依到,见城,系依个午市时间黎,好彩都有位,一开始先上既系依个茶碗蒸,咁佢就有D鸡肉,银杏同埋冬菇,依个我都几钟意,因为佢个蛋够哂滑同嫩,而咸味都做得岩岩好,好怕食银杏会苦,不过依到就无,唔错,加埋少少鸡肉,唔同口感几正。卷物就要依个铁火卷,佢依到既鲔鱼味道非常之咁香甜,外面既紫菜竟然唔系无味个种,仲食到少少鲜味,系我意料之外既,系唔错既,之后就系依个生花胶鱼,其实我听都未听过叫生花胶鱼,以为佢系依个类似花胶咁既野,原来唔系,食落佢质地又爽口,味道就淡淡地的,都唔错嫁,够哂爽口,几好,之后系海鳗,系一个热上既寿司,佢酱汁份量控制得岩岩好,唔会太多,鳗鱼肉质就比较松软,食落几有油香,唔洗点酱油同芥末就已经很好够味
今日黎到依到,见城,系依个午市时间黎,好彩都有位,