2014-01-24 272 浏览
18-1-2014(Sat)晏昼同男友去买定拜年o既食品,买完后返屋企,但男友又口痕要食o野,其实我都饱,不过都陪佢.我o地坐低后,由于抵受唔住佢o既诱惑,所以叫o左两个下午茶餐,男友要热奶茶,我要热好立克.饮品正常冇问题,男友o既我就冇问亦冇试到.1. $31.00o既瑞士炸鸡髀拚吉列红豆西多士等o左几耐至到o黎,先将牛油涂上吉列红豆西多士,切开食得,内里o既代替花生酱o既红豆饀都几多,食落唔甜,但外层好脆而且好热,我o地加返少少糖酱,甜度就o岩o岩好,呢个算唔错.而瑞士炸鸡髀呢,皮一样好脆,肉质唔系’o鞋’,但冇乜味,我要自己淋啲盐o黎食.2. $33.00o既夏威夷烧鸡沙律件鸡细细件,食落,酸酸地o既汁有少少酒味,由于汁多,所以冇头先件鸡髀冇味o既情况出现;而沙律呢,除o左系罐头杂果料外,竟然有几件云耳,云耳爽口,出奇地夹到沙律酱.环境:好光猛,全部系厚垫椅,不过枱同椅之间o既距离唔系咁够.服务:我o地到达o既时间o岩o岩系下午茶时间要等位,到我o地喇,店员俾张四人枱我o地,男友谂要坐埋一边俾人搭枱,但店员又冇讲.男友就问店员,店员答随便你.即系唔使搭枱?果然,我o地两个真系全程

饮品正常冇问题,男友o既我就冇问亦冇试到.

1. $31.00o既瑞士炸鸡髀拚吉列红豆西多士
等o左几耐至到o黎,
先将牛油涂上吉列红豆西多士,
切开食得,

2. $33.00o既夏威夷烧鸡沙律
云耳爽口,出奇地夹到沙律酱.

环境:
好光猛,全部系厚垫椅,不过枱同椅之间o既距离唔系咁够.

服务:
我o地到达o既时间o岩o岩系下午茶时间要等位,到我o地喇,店员俾张四人枱我o地,男友谂要坐埋一边俾人搭枱,但店员又冇讲.男友就问店员,店员答随便你.即系唔使搭枱?果然,我o地两个真系全程坐一张四人枱,呢样真系几难得.
2014-01-18
等候时间
3 分钟 (堂食)
$32.00 (下午茶)
  • 吉列红豆西多士