2020-04-26
入店自己一个想揾个地方坐低慢慢食,于是就入左黎。不过我同另外两位客人系门口等左一阵都冇店员走出黎帮我地探热。之后见其中一位客人主动走入去揾店员,先有人帮我地探热同带位。如果店员可以多D留意门口位置有冇人,更加主动叫客人入店探热就好啦。环境入到店就系工业风,装修几有特式。枱同枱之间都有胶板隔住,感觉够晒安全而且坐得都几舒服,坐位都阔落,岩晒自己一个坐低慢慢食。落单到落单啦,本身想叫花香柚子绿茶既,不过岩岩好卖晒,而我又唔多饮咖啡,就谂住唔要饮品。不过旁边店员听到,就主动问我要唔要柚子水加玫瑰,感觉好细心呀。开餐!我落完order唔洗1分钟就已经有饮品送到。虽然系水,但感觉唔淡,柚子都几甜,而且都几香玫瑰味。(如果下次menu有柚子玫瑰水就好啦)之后再等唔够5分钟,意粉都送到。意粉唔会好淋咁,好有咬口而且有好多菇同黑松露,好足料,而且味道几香。
落单
开餐!