2021-08-06
趁住庆祝朋友生日黎食我地都想食好耐既pizza店🥳环境好靓✨staff都好亲切 庆生不错之选🎉👍🏻觉得pizza真系几出色!!🥰🍽𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐌𝐞𝐧𝐮 $158 pp.💫𝑨𝑵𝑻𝑰𝑷𝑨𝑺𝑻𝑰🍅𝐓𝐨𝐦𝐚𝐭𝐨 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐝块包太过硬脆🍞🤣好似会介损个口咁😂味道正常👌🏻🐮𝐁𝐫𝐚𝐢𝐬𝐞𝐝 𝐌𝐞𝐚𝐭𝐛𝐚𝐥𝐥𝐬嫩滑juicy既牛肉球 好有芝士咸香味🥳🧀𝐁𝐮𝐫𝐫𝐚𝐭𝐚 𝐂𝐡𝐞𝐞𝐬𝐞 +$30要加钱黎讲个cheese有d细😢但burrata cheese真系好好食 软绵绵又重奶香味🥰💫𝑴𝑨𝑰𝑵𝑺🍕𝐂𝐚𝐥𝐳𝐨𝐧𝐞 𝐏𝐢𝐳𝐳𝐚 +$30为佢而黎🌙❤️果然好好食 大推‼️半月形既pizza入面夹满左烟肉同烟韧既mozzarella芝士🥰有d crust边仲包住creamy既ricotta cheese😍上面系蕃茄酱同更多既mozzarella芝士🍅🧀💕好好食😚🍝𝐂𝐚𝐫𝐛𝐨𝐧𝐚𝐫𝐚 𝐒𝐩𝐚𝐠𝐡𝐞𝐭𝐭𝐢意粉相对失望😢口感虽然ok 但完全冇蛋香味 净系有d咸味 而且酱汁唔多🤥烟肉好韧好似食紧胶咁🤧💫𝑫𝑶𝑳𝑪𝑬🍮𝐓𝐢𝐫𝐚𝐦𝐢𝐬𝐮 +$30系approved正常好食既tiramisu😄但细杯左d🤣
🍽𝐋𝐮𝐧𝐜𝐡 𝐌𝐞𝐧𝐮 $158 pp.
💫𝑨𝑵𝑻𝑰𝑷𝑨𝑺𝑻𝑰
🍅𝐓𝐨𝐦𝐚𝐭𝐨 𝐓𝐨𝐚𝐬𝐭𝐞𝐝 𝐁𝐫𝐞𝐚𝐝