2019-09-16 990 浏览
今日朋友生日,预早经OpenRice book咗位先,一早已经系remark落埋想系dessert写birthday message,啲staff好细心真系会睇咖💓讲下,佢地会free提供面包,有三种,个人觉得有一种比较似酥皮果个好好食,因为好烟韧🤤 另外再order咗 白酒蚬肉意粉 同 黑松露芝士意大利云吞, 啲蚬肉好新鲜又唔腥,呢样good🤤 而且个意大利云吞芝士同白汁味好岀,啱哂钟意食芝士嘅我。最surprise 我嘅系佢上面系黑松露片,唔系碎,呢样好正🤤啊啊,仲有嗌多咗个士多啤梨千层酥,佢个平好脆,吉士份量啱啱好,只系士多啤梨甜啲同埋多啲就好啦🤣不过,佢啲份量唔算特别大,嗌嘅时候可以衡量下🤭 BTW,之前听人话呢到岀名系pizza,下次再去试先🤤
白酒蚬肉意粉,黑松露芝士意大利云吞
餐包