2019-07-14 284 浏览
[ 诚意小店 | 尖沙咀隐世西餐厅🍷]最近都有几多朋友问我,问庆祝有咩餐厅介绍🎂Budget唔太多的话,可以考虑下呢间餐厅💁🏻‍♀️环境同食物质素都算唔错⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆🔹慢煮36小时牛小排($268)有五小块切好哂,可以睇到肉系好吸引既粉红色🥩因为系慢煮,肉质真系超软熟,外层就煎香过,真系几正👍🏻旁边配烤焗牛骨髓,我第一次食牛骨髓,口感好似啫喱又爽爽地口咁🙊下面系洋薏米,有咬口几特别~-🔹海龙皇汤($268)非常浓郁,饮落好浓味😋上面有金鲷鱼、鱿鱼、虾、青口,贵就贵左啲海鲜🦐金鲷鱼做得好好,肉嫩皮脆👍🏻不过份量好少,如果呢个价钱,不如叫多个main course💸-🔹蟹肉凯萨沙律($138)用原棵baby romaine🥬所以要用刀叉切黎食,酱汁捞好哂,面包粒都几多,蟹肉仲多🦀如果多啲酱汁会更好~-🔺环境几好,适合静静的食餐饭💑-Menu:
[ 诚意小店 | 尖沙咀隐世西餐厅🍷]
⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆
🔹慢煮36小时牛小排($268)
🔹海龙皇汤($268)
🔹蟹肉凯萨沙律($138)
🔺环境几好,适合静静的食餐饭💑
Menu: