2018-06-29 587 浏览
[ 高质情调扒房 |#庆祝 生日节日纪念日🌹]每月30号都会带我食好少少👅记得第二个30号,我地系去食麦当劳🍔个时本身都病病地,食完第二日直情发高烧,都死撑同佢出街🤒结果我摊左系Starbucks,佢去买小林退烧贴比我,贴住系条街度行🤣⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆🔹California Cut($578/set)⭐️9/10➸ 汤 / 沙律 / 主菜 / 甜品 / 饮品▫️龙虾汤(+$60)- 有大大条龙虾尾,煎香过,肉质非常爽口👍🏻汤浓浓龙虾鲜味,又唔腥好好饮,难怪要加钱🤑▫️冰旋翡翠沙律🥗- 侍应会系你面前一路转个碗一路捞沙律酱🤹🏻‍♀️食落都几好,有红菜头条,但我唔太好沙律😐-▫️特级烧牛肉加州薄切(5成熟)🥩呢个嫩嫩的粉红色可遇不可求啊🤤边位烧过偏熟啲,中间粉红色位置超级嫩,好软稔,无牙都食到🦁薄薄一块以为好少,但原来食落都几饱😳➸ 配香滑薯蓉同英式烘薄酥饼,酥饼食落似面包布甸咁🍮口感湿湿地,唔太合我口味🙈-▫️忌廉粟米(+$55)🌽- 系我个朋友极力推荐我一定要叫😆果然真系超级正!劲creamy好邪恶好好味💕-▫️甜品系Tiramisu🍰因为我咳,只系食左少少,味道还可以💁🏻‍♀️饮品就咖啡一杯☕️--
[ 高质情调扒房 |#庆祝 生日节日纪念日🌹]

⋆ ⋆ ⋆ ⋆ ⋆

➸ 汤 / 沙律 / 主菜 / 甜品 / 饮品

▫️特级烧牛肉加州薄切(5成熟)🥩

🔺好适合庆祝食饭,环境好有情调又浪漫👍🏻同场好多都庆祝生日/周年纪念🎂book枱有得坐靓靓卡位,好有私隐度💑