2020-03-10 1309 浏览
行过呢间餐厅,喺大角咀区门面算干净,入面未坐满,疫疫情严重空气流通好重要,就入去试吓。坐低咗,每个位都张点餐纸,我哋好自然打开睇,有位唔知系女店员定老板娘立刻走过,话你哋写系同一张得喇,点完菜,立刻收返其他未用餐单,由于未帮衬过, 我话想睇吓加单,佢好倔咁话一阵会比返你点𠮶张你。我想睇多一阵佢都好似好唔欢迎。食食吓发现包云吞小笼包的师傅 。。。 无。戴。口。罩!由于同屋企人一齐,食咗一大半,而且个老板大大声同个师傅顷计,佢哋明显觉得系冇问题,所以亦唔想理论。食完就走食物方面葱油面,系全餐最好食,面质似日本拉面,有咬口,葱油算香口,但葱比较长,如果连面一齐食有点难咬断百花云吞面,面质同蒽油面一样面,配上豆卜,肉燥同百花云吞,如果系招牌菜未见惊喜口水鸡卷,啖啖肉,卖相讨好,以价钱来讲抵食红油百花云吞,红油加咗麻辣,太抢云吞味、而且发现师傅冇戴口罩已经唔想食总括嚟讲,以午餐嚟讲价钱算抵食,但系职员同老板嘅招呼态度比较掘,好似欠咗佢咁, 加上疫情严重个师傅唔戴口罩。我一定唔会再去

食物方面

口水鸡卷,啖啖肉,卖相讨好,以价钱来讲抵食

葱油面
百花云吞面