2016-10-30 322 浏览
今天睇十二点半,睇完两点几,又不太饿,路经呢间,平时夜晚经过见佢都实爆哂,成日都话想试,点知咁啱又经过,再睇吓佢门口个餐牌,居然星期日都有茶餐,又几多嘢拣,决定攞飞等吓。一攞飞,成九张枱,见未系好饿,等吓都得,点知都好快。十分钟左右都入得!我哋两个都㨂咗汤粉,拣汤粉类仲可加五就可以系四样小食中拣一样😃 转冬阴公汤仲唔洗加钱,真底!我要鸡丝,女友要扎肉,另加春卷同鸡肉串烧。估唔到,加五蚊,都有两条春卷,串爆都系两串。 虽然春卷味道一般,但五蚊鸡,算啦😅 不过两串串烧就冻嘅,系咁易整翻热都好吖😛汤河到,都几香味,个河粉都唔错。,但啲鸡丝就韧咗啲。 虽然食物一般,不过四十蚊,有碗小河粉同小食,又有嘢饮又唔加一,服务又唔差都算系咁嘞! 😊😊

我要鸡丝,女友要扎肉,另加春卷同鸡肉串烧。

左-春卷;  右-鸡串烧
札肉汤河(冬阴公汤底)
鸡丝汤河(冬阴公汤底)
2016-10-30
等候时间
10 分钟 (堂食)