因为见佢好多包都系用酸种嚟整 所以一入店入面就问咗女店员一啲关于唔同面包嘅制作材料同埋分别 但佢话叫我自己望 明明店入面一个客人都冇…🤦🏻‍♀️一开始系因为见佢用料邪恶得嚟健康所以一直想去试 但结果系好失望😔最后我点咗一个法式朱古力酥 以前去法国都钟意食 但系我个人觉得麻麻 冇咩牛油香 入面啲朱古力俾得好孤寒 …焦糖面包布甸配柠檬sorbet 简直就系太甜甜到入骨 🤢🤢 食咗一啖觉得真系甜到会糖尿病 加上面包整体似系净系浸住啲奶同埋忌廉 似浸软咗嘅粉团 外面yam咗糖之后再烧成焦糖 完全enjoy唔到食面包𠮶种乐趣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️sorbet一入口少酸但一秒后应觉到似系90%都系糖 真心觉得难食冇下次

Pain  Au  Chocolat

焦糖面包布甸配柠檬sorbet