2023-01-26
之前有帮衬过买袋装综合面包,味道都几好所以今日食完晏行过谂住入去买方包听日整三文治,去到冇方包得厚切吐司$32都OK。去到货架拎吐司拎起发觉中间个块裂开左,于是攞过第二包点知都喺裂...... 如是者攞左3包都喺咁嘅情况,就喺我再拣个阵收银吖姐系收银即刻跑出黎好劳气咁闹我。劳气收银吖姐:「唔好㩒D面包吖!D面包会有手指印㗎嘛,要拎就拎束口扎绳个位!」一路讲一路排靓D吐司重眼超超(但本身个货架已经好凌乱)拣包又点算㩒?个货架咁高,我企埋去都高过我拎前排都免强重要要求人只准攞扎口位,而你D包有问题要拣嘅,我相信冇人想用$32买个裂左嘅包,你咁嘅态度即喺唔俾买赶我走姐。新年流流费事嘈,赶我走咪唔买啰。最后去左AEON买方包$9.5(好有弹性)任拣任掂重唔洗受气笑容满面服务态度又好。