2025-01-17 11 浏览
上网见到介绍呢间朱古力店,因为我老公好钟意食黑朱古力 ,所以今日特登过去朝望下,下午入到店面客人唔多,睇到有黑朱古力软雪糕好吸引,就谂到边食边睇下有咩买走,喺边食边睇期间,见到水吧女店员已经非常冇礼貌咁大声讲嘢,仲要边讲边食畀客人试食嘅朱古力同埋出炉面包,喺我睇朱古力简介期间,水吧女店员仲要大声讲咗句:(我哋啲朱古力唔平,唔好畀晒啲客试,留返畀我食) ,我心谂呢个店员咁讲嘢😅😅我食完雪糕后就开始睇有咩买,铺面女店员:你想试边只?试75度,我都系食75我 :我对72度比较有兴趣,可以试吗?女店员:好,不过你食完雪糕食唔到味,要饮啲水我 : 咁你呢度有冇水卖?女店员 :冇!(然后畀粒朱古力我)你试我: 我试完,系㖞,不过我冇水喺度女店员:你试75度喇我:我冇水㖞,都试?女店员:你食喇我:食完,只有酸味,越嚟越酸,食唔到朱古力味女店员:我哋啲朱古力系咁,系酸味,我自己都净系食75同80我:味道唔系好适合我女店员:我哋啲朱古力系酸,贵朱古力系得酸味我:(莫名其妙)最后我已经唔想买任何嘢就走咗
我食完雪糕后就开始睇有咩买,
铺面女店员:你想试边只?试75度,我都系食75
我 :我对72度比较有兴趣,可以试吗?
女店员:好,不过你食完雪糕食唔到味,要饮啲水
我 : 咁你呢度有冇水卖?
女店员 :冇!(然后畀粒朱古力我)你试
我: 我试完,系㖞,不过我冇水喺度
女店员:你试75度喇
我:我冇水㖞,都试?
女店员:你食喇
我:食完,只有酸味,越嚟越酸,食唔到朱古力味
女店员:我哋啲朱古力系咁,系酸味,我自己都净系食75同80
我:味道唔系好适合我
女店员:我哋啲朱古力系酸,贵朱古力系得酸味
我:(莫名其妙)
最后我已经唔想买任何嘢就走咗