2017-11-27
头先啱啱买完寿司即刻要返嚟写食评今日做嘢经过附近见到就一心谂住买返屋企啦夜晚做晚餐,入到去见到都好多款式同埋仲有生蚝添!本来一心谂住买生蚝同寿司,跟住见到咁啱有啲拼盘做特价,咁就拣咗一盒!跟住再谂住叫啲散件,同生蚝返屋企慢慢叹~点知行去拣散装嘅时候屋企系个寿司雪柜面前,有一个店员喺度打紧机,我已经特登棋喺度我都已经冇吹佢但系佢依然系冇招呼,咁无办法啦我只好讲句:唔该但系换来嘅系佢冇任何嘅回应净系望住我黑面,其实我真系以为我系咪之前识得佢,唔通我害过佢架?个样衰到真系冇朋友, 都唔紧要我依然保持住我做人应该有嘅礼貌,但系每一下佢都系黑面黑面再黑面!由于我唔想再食猫面,所以我都决定唔问佢关于生蚝嘅嘢索性唔买就算数,只眼删咗上天花板冇望过我讲咗一句$139,我真系想问佢,佢无事呀嘛? 我欠左你咩?直情就咁入咗胶袋野都唔讲放喺度,完全冇谂过攞个胶袋俾我!哥哥我点知你入齐啲嘢未啊你又唔出声,即刻耷低个头继续打机,唔紧要我谂紧会唔会系人天生佢系咁嘅性格嘅,但系见佢即刻转个头同佢同事讲嘢系好正常架个样!其实我真系觉得大家出嚟做嘢对住个客正常都系笑嘅,咁我觉得冇理由要求你笑,但你都唔好黑我面啦,我只系
但系换来嘅系佢冇任何嘅回应净系望住我黑面,其实我真系以为我系咪之前识得佢,唔通我害过佢架?个样衰到真系冇朋友, 都唔紧要我依然保持住我做人应该有嘅礼貌,但系每一下佢都系黑面黑面再黑面!由于我唔想再食猫面,所以我都决定唔问佢关于生蚝嘅嘢索性唔买就算数,只眼删咗上天花板冇望过我讲咗一句$139,我真系想问佢,佢无事呀嘛? 我欠左你咩?直情就咁入咗胶袋野都唔讲放喺度,完全冇谂过攞个胶袋俾我!哥哥我点知你入齐啲嘢未啊你又唔出声,即刻耷低个头继续打机,唔紧要我谂紧会唔会系人天生佢系咁嘅性格嘅,但系见佢即刻转个头同佢同事讲嘢系好正常架个样!其实我真系觉得大家出嚟做嘢对住个客正常都系笑嘅,咁我觉得冇理由要求你笑,但你都唔好黑我面啦,我只系为食就入嚟买嘢食咋!冇人买嘢食你都唔使返工啦!
我真系好想知你系咪老板,如果你系打工我真系邓你老细可怜!你根本就系唔想人阻住你打机所以就黑面,如果你系老板就恭喜你啦!你可以好快返屋企休息
讲返食物
普普通通中规中矩,都几抵食嘅!
同埋一定会食得饱,因为店员会请你免费食猫面