2013-07-17 2811 浏览
今次系第四次帮衬,不过唔会再有第五次。电话订台时,待应小姐话来到未有台的话可能要等一阵,已有心理准备来到要稍等。订1pm,我12:40pm到,同男店员报到,叫我稍等。其间,有位女待应(高级店员)出黎安排带位,同样订左1pm而又迟过我o既人竟然可以先入。我同女待应讲,我订左1pm点解仲未有位。佢唔耐烦地话好快有。然后又有一班人黎,女待应向佢打招呼,仲话"x先,好快有位"(明显系熟客),女待应又企图带另一班比我迟黎o既人入座,我忍唔住讲,"我o黎先,我订o左1点"。佢竟然黑晒面同我讲"唔好嘈啦!依家有位啦!"下!!呢种究竟系咩服务态度!???自己安排混乱唔肯认错不特只,仲要向客人发脾气,大好心情被佢一手破坏。 至于食物,叫左寿司套餐,附送o既蒸水蛋滑溜,合格,至于主角寿司水准真系麻麻地,饭团松散,有几旧一夹就松开,海胆冇鲜味、左口鱼冇鱼香,稍为好系拖罗、玉子、三文鱼子。$190一个set,唔合格。
今次系第四次帮衬,不过唔会再有第五次。
寿司套餐 $190

2013-07-14